Aντικολλητικό πλακερό 28cm Cookplus – Guzzini

Κωδικός: 28826210

58,00

Σε απόθεμα

Share:

Aντικολλητικό πλακερό διαμέτρου 28cm από την σειρά Cookplus της Ιταλικής εταιρείας Guzzini από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο. Η σειρά Cookplus προορίζεται για εντατική χρήση. Το στρογγυλεμένο συμπιεσμένο σχήμα και το ενισχυμένο χείλος προσθέτουν κομψή διάκριση σε κάθε είδος της σειράς. Ο αποκλειστικός πάτος από χάλυβα, δεν στρεβλώνει και επιτρέπει τη χρήση των μαγειρικών σκευών της σειράς Cookplus σε όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής. Tα επαγωγικά τηγάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο σε συνηθισμένες κουζίνες υγραερίου αλλά και στις πιο σύγχρονες επαγωγικές εστίες.

Η Cookplus είναι μια ιταλικής κατασκευής, ασφαλής σειρά μαγειρικών σκευών με 0% φλουοροπολυμερή, 0% νικέλιο και 0% βαρέα μέταλλα.  Η αντικολλητική επίστρωση τριών στρώσεων Black High είναι σκληρή και ανθεκτική στις γρατσουνιές, για εξαιρετική αντοχή και αντικολλητική απόδοση, επιτρέπει το μαγείρεμα με πολύ λίγο λάδι ή λίπος και διευκολύνει το καθάρισμα καθώς τα τρόφιμα δεν κολλάνε.  Το σκληρό σώμα από γυαλισμένο αλουμίνιο υψηλού πάχους αυξάνει τη διάρκεια ζωής του τηγανιού και εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και εντυπωσιακή ενεργειακή απόδοση. Η βολική, εργονομική λαβή βακελίτη εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και προστατεύει τα χέρια από την έντονη θερμότητα. Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Η Guzzini ιδρύθηκε το 1912 στην Ιταλία από τον Enrico Guzzini, ο οποίος κατασκεύαζε εξαιρετικής ποιότητας αντικείμενα από κέρατα ζώων. Περίπου 25 χρόνια αργότερα η Guzzini εξειδικεύεται στην δημιουργία αντικειμένων οικιακής χρήσης από plexiglass και αμέσως μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο αξιοποίησε την τεχνογνωσία της κατασκευάζοντας -πρώτη στον κόσμο- αντικείμενα από ακρυλικό 2 αποχρώσεων, πάντα με γνώμονα το design και την ποιότητα Made in Italy. Η συνεχής έρευνα ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και η παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων κατατάσσει την Guzzini ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του οικιακού, αλλά και επαγγελματικού εξοπλισμού. Τα τελευταία χρόνια, ενστερνιζόμενη τις επιταγές για αειφόρο ανάπτυξη, η εταιρεία προσανατολίζεται στην παραγωγή προϊόντων από ανακυκλωμένα συνθετικά υλικά υψηλής πάντοτε ποιότητας και παραγωγής εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Χρήσιμες Πληροφορίες: 100% ασφαλές, δεν περιέχει νικέλιο, φλουοροπολυμερή και βαρέα μέταλλα.

Υλικό: Αλουμίνιο, χάλυβας, βακελίτης (λαβή)

Χρώμα: Μαύρο

Διάμετρος: 28cm. Ύψος: 7,4cm.

Κωδικός: 28826210

Σχεδιαστής: Guzzini Lab