Ισοθερμικό μπουκάλι DRD4 – Pepita Viajera

Κωδικός: 903904

26,95

Σε απόθεμα

Share:

Ισοθερμικό μπουκάλι της σειράς DRD4 από την εταιρεία Pepita Viajera. Πολύχρωμα και σχεδιασμένα για να εκφράσετε τον επαναστάτη καλλιτέχνη μέσα σας, τα ανοξείδωτα μπουκάλια ταξιδιού της Pepita Viajera όχι μόνο φροντίζουν τον πλανήτη και σας συνοδεύουν στον ξέφρενο ρυθμό της ζωής σας, αλλά θα κρατήσουν τα ποτά σας κρύα ή ζεστά για έως και 24 ώρες, ενώ σας εμπνέουν και σας ενθαρρύνουν να τολμήσετε και να ταξιδέψετε.

“Με λένε Γιολάντα και είμαι δασκάλα, εικονογράφος και ταξιδιώτης: από αυτούς που κρεμούν το σακίδιό τους, νιώθουν προορισμό, παίρνουν εισιτήριο μετ’ επιστροφής και δεν χρειάζονται πολλά άλλα. Μια μέρα, επιστρέφοντας από ένα από αυτά τα ταξίδια, μπήκα στο «εργαστήρι» ζωγραφικής μου και κοιτάζοντας τα πεύκα που το περιβάλλουν, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να ενώσω αυτά τα τρία πάθη που έχω. Πήρα λοιπόν το μολύβι μου και τη ζωγράφισα και από εκείνη τη μέρα, πριν από δέκα και πλέον χρόνια, η Pepita ταξιδεύει μαζί μου σε όλα τα μέρη…” (Ιδρύτρια Pepita Viajera).

Η ομάδα Pepita Viajera παρουσιάζεται στον κόσμο ως μια ομάδα «αναπόφευκτων δημιουργικών καλλιτεχνών». Άνθρωποι που έχουν στη φύση τους τα ταξίδια «εκτός του κουτιού» για να δημιουργήσουν αγαπημένες πραγματικότητες. Κάθε βήμα στην πορεία τους, τους έφερε λίγο πιο κοντά στον τελικό τους στόχο : τη δημιουργία ενός χώρου όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη. Και οι δυνατότητές τους είναι σαν την ενέργεια, που ούτε δημιουργείται ούτε καταστρέφεται, απλά μεταμορφώνεται. Και αυτή είναι η αιτία του γιατί είναι εδώ. Με τη γέννηση της Pepita Viajera, βλέπουν το αποκορύφωμα αυτού του ταξιδιού, το σημείο συνάντησης όλων των παθών και των ταλέντων. Θεωρούν τιμή τους που έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν το όραμά τους με τον κόσμο και να εμπνεύσουν άλλους να ακολουθήσουν τα δικά τους όνειρα. Η Pepita Viajera είναι κάτι περισσότερο από ένα έργο. Είναι μια έκφραση του ποιοι είναι και τι πιστεύουν. Είναι η αρχή μιας νέας περιπέτειας και δηλώνουν ενθουσιασμένοι να δουν που θα τους οδηγήσει.

Χρήσιμες πληροφορίες : Τεχνολογία διπλού τοιχώματος με καπάκι κατά των διαρροών, χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις. Έχει αντιολισθητική βάση μπουκαλιού και ανάγλυφη εκτύπωση.

Υλικό: Ατσάλι ανοξείδωτο 18/10, κατάλληλο για τρόφιμα. Δεν απορροφά και δεν μεταδίδει οσμές.

Διατήρηση θερμοκρασίας περιεχομένου: έως 24 ώρες.

Χρώμα: Μαύρο

Ύψος: 25,5cm.

Χωρητικότητα: 0,5lt.

Κωδικός: 903904