Σχετικά

Το livingzin.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που ακολουθεί μετά από μία δεκαπενταετή σχεδόν πορεία στο εμπόριο του home design, του φυσικού καταστήματος που ιδρύθηκε από τον Σούλα Γεώργιο και την Σκουμπρή Μαριέττα.

Από την πρώτη στιγμή κίνητρο και στόχος μας ήταν  η δημιουργία ενός χώρου που θα συγκεντρώνει τις πιο ιδιαίτερες, ποιοτικές, επώνυμες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως  εταιρείες με προϊόντα αντάξια που δίνουν άλλη αίσθηση  στην καθημερινότητά μας.

Εταιρείες επίπλων και διακοσμητικών ειδών, χρηστικών, φωτιστικών και ειδών ζαχαροπλαστικής κάνουν την συλλογή μας μοναδική και άκρως ελκυστική για να την ανακαλύψετε.

Η  αγορά τους είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία μέσα από την γνώση που παρέχουμε σε κάθε επίπεδο, τεχνικό, πρακτικό, αισθητικό και το τελικό αποτέλεσμα συναντά τις αναζητήσεις σας, δίνοντας διαχρονικότητα στα αντικείμενα που επιλέγετε.

Κάθε εταιρεία και κάθε προϊόν ξεχωριστά έχει την φιλοσοφία του και δίνει το στίγμα της αισθητικής του livingzin κάνοντάς το ξεχωριστό.

Πάντα ενημερωμένοι γύρω από κάθε νέα τάση, ψάχνουμε τη συνέχεια και την εξέλιξη στον χώρο του home design με ολοκληρωμένες προτάσεις, βάζοντας νέους στόχους για να χτίζουμε με ευθύνη σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πιστούς αγοραστές του livingzin.

Μια αποφασισμένη και έμπειρη ομάδα βρίσκεται πίσω από κάθε επιλογή προϊόντων που θα τοποθετηθούν στην συλλογή μας, πολλές φορές ακόμη και με προσωπική δοκιμή. Το livingzin  φέρνει κοντά στους καταναλωτές του είδους  που δίνουν σημασία στην ποιότητα, την διαχρονικότητα και στην ιδιαιτερότητα των προϊόντων, τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις νέες τάσεις.

Οι συνεργασίες μας με αρχιτέκτονες και επαγγελματίες στην εστίαση έφεραν σαν φυσικό επακόλουθο, παράλληλα με την συλλογή μας στο home design και με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς, την ανάπτυξη μιας εξειδικευμένη γκάμας προϊόντων που εξοπλίζουν πλήρως επαγγελματικούς ιδιαίτερους χώρους, υπεύθυνα και πάντα ενημερωμένοι, με εταιρείες και προϊόντα που δίνουν ολοκληρωμένες προτάσεις και εναλλακτικές λύσεις με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του livingzin είναι τα δώρα και κυρίως τα δώρα γάμου που έρχονται να βοηθήσουν τα νέα ζευγάρια να εξοπλίσουν το νέο τους σπίτι με χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που ονειρεύονται, αλλά και τους καλεσμένους τους να βρουν μέσα από την γκάμα μας δώρα που θα ανταποκρίνονται σε όποια απαίτηση έχουν.

Η «βόλτα» σας ανάμεσα στα προϊόντα του livingzin.gr, που συλλέξαμε με μεγάλη όρεξη και ευθύνη,  μας δίνει την χαρά να τα μοιραστούμε μαζί σας και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε ώστε η πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας να είναι μία όμορφη εμπειρία που θα μας φέρει πιο κοντά και θα γεμίσει την καθημερινότητά σας, και όχι μόνο, με μοναδικά αντικείμενα.

Καλή σας πλοήγηση.

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα

 

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα

 

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα

Ανακαίνιση καταστήματος Livingζην στη Χαλκίδα