Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών και Ελαττωματικά Είδη

Στα πλαίσια της σωστής εξυπηρέτησής σας, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για όποιον λόγο θα θέλατε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας.

Αν αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να σας επιστραφεί η αξία του προϊόντος ή να γίνει αντικατάστασή του με προϊόν ίσης αξίας. Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε μαζί με το συνοδευτικό υλικό που υπήρχε εξαρχής στην συσκευασία του, χωρίς φθορές (ακόμη και στην συσκευασία του), ώστε να μπορεί να πωληθεί ξανά. Το προϊόν πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή δελτίο επιστροφής τιμολογηθέντων εμπορευμάτων σε περίπτωση εκδόσεως τιμολογίου και αφού παραληφθεί και ελεγχθεί η αρτιότητά του, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει κατόπιν συνεννοήσεως σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

Τα προϊόντα μας ελέγχονται πάντοτε πριν αποσταλούν σε εσάς και συσκευάζονται προσεκτικά, ούτως ώστε να μη παραλάβετε ποτέ ελαττωματικό ή φθαρμένο προϊόν. Αν παρ’ όλα αυτά το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό ή σπασμένο, παρακαλείσθε να μας αποστείλετε φωτογραφία του προϊόντος με το ελάττωμα ή την φθορά, καθώς και των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο και voucher). Στην προσπάθειά μας να σας εξυπηρετήσουμε πάντοτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα ίδιο. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής ή αποστολής νέου προϊόντος προς αντικατάσταση επιβαρύνουν εμάς.

Σημείωση: Είναι υποχρέωση του πελάτη να ελέγξει άμεσα το προϊόν που παρέλαβε για όποιο ελάττωμα ή φθορά την ίδια ημέρα που το παρέλαβε και να μας ενημερώσει εντός δύο ημερολογιακών ημερών, αλλιώς μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος θεωρούμε ότι το προϊόν αποτελεί πλέον ιδιοκτησία του πελάτη και το έχει αποδεχτεί.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους (π.χ. αποστολής λανθασμένου προϊόντος) το livingzin.gr αποδέχεται την ευθύνη και αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής.

Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης κάποιας επιστροφής σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι όροι επιστροφής του livingzin.gr.

Προϊόντα που αποτελούν ειδική παραγγελία δεν δύνανται να επιστραφούν, εκτός εάν είναι ελαττωματικά, όπου γίνεται η αντικατάστασή τους με ακριβώς ίδιο προϊόν.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@livingzin.gr ή τηλεφωνικώς στο 2221073818 για να οργανωθεί η επιστροφή του προϊόντος.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να το επιστρέψετε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο info@livingzin.gr ή τηλεφωνικώς στο 2221073818 για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2221073818, είτε μέσω e-mail στο info@livingzin.gr.

Πολιτική Tιμών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.livingzin.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.