Έπιπλα παιδικού δωματίου Indianimals – SVOORA

Share:

Παιδικά καθίσματα, τραπεζάκια, καλόγεροι και αναστημόμετρα είναι τα έπιπλα της συλλογής  Indianimals της ελληνικής εταιρείας Svoora.

Αποτελείται από καλαίσθητα και πρακτικά αντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο ζωγραφισμένα σαν χαριτωμένα ζωάκια με όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς που θα γίνουν τα αγαπημένα έπιπλα των παιδιών καθώς και το απαραίτητο συμπλήρωμα στην ονειρική και χαρούμενη διακόσμηση των παιδικών δωματίων.

Κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας συμπαγές ξύλο καουτσουκόδεντρου, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ιδανικά για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και το παιχνίδι των μικρών μας φίλων.

Τα μη τοξικά χρώματα, οι λείες επιφάνειες και οι σμιλευμένες άκρες καθιστούν την σειρά παιδικών επίπλων Indianimals ασφαλή για τα παιδιά. Επίσης είναι συμβατή με όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις ασφαλείας από εγκεκριμένους φορείς (FYRA/ FROG C001 – C002 – C003) για στατικότητα και αυξημένη αντοχή στο χρόνο και εναρμονισμένη με την ΕΝ71-3 οδηγία της ΕΕ. Αποτελείται από 6 κομμάτια και είναι εύκολη στην συναρμολόγηση.

Η Svoora είναι μια ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει ξύλινα οικολογικά παιχνίδια και έπιπλα για παιδιά. Σκοπός της εταιρείας είναι να εισαγάγει σε ένα μαγικό κόσμο χαράς, ξεγνοιασιάς και φαντασίας τους μικρούς μας φίλους μέσα από πρωτότυπα και καλοκατασκευασμένα αντικείμενα που πληρούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές οδηγίες ποιότητας.

Let’s Play Here…

https://livingzin.gr/product-category/%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

 

 

 

preloader