Pip Chique – Pip Studio

Share:

Η κομψότητα της συλλογής Pip Chique απευθύνεται σε αληθινούς γνώστες αντικειμένων πορσελάνης. Τα πιάτα, τα φλυτζάνια, τα μπωλ και όλα τα σκεύη της σειράς είναι κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας λεπτεπίλεπτη πορσελάνη New Bone China, που συνδυάζει σοφιστικέ εμφάνιση και εκλεπτυσμένη αίσθηση. Με κομψή σχεδίαση και εντυπωσιακά κορεσμένα χρώματα οδηγεί σε μια ανατρεπτική γοητεία εναρμόνισης του μοντέρνου και της κλασσικής σχεδίασης που παρουσιάζουν οι χρυσές λεπτομέρειες και το ιδιαίτερο σχήμα. Συνδυάζεται απόλυτα με τις πορσελάνες των υπολοίπων συλλογών της εταιρείας Pip Studio, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο συνδετικό στοιχείο μεταξύ αυτών.

Holyhedrics – Alessi

Share:

Η συλλογή Holyhedrics αποτελείται από διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα και σχεδιάστηκε από την Ιταλίδα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και designer Elena Salmistraro, υιοθετώντας ένα σχέδιο αφηρημένων, αλλά εκφραστικών γραφικών και λιτών γραμμών που βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ της εικονογράφησης, του σχεδιασμού και των εικαστικών τεχνών και τείνει να ορίζει έναν υψηλής ενέργειας κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος διεγείρει συναισθήματα και ευαισθησία. Η ένωση του πολύχρωμου εικαστικού κόσμου της Elena Salmistraro και της ιδιοσυγκρασίας της Alessi οδήγησε στην δημιουργία μιας σειράς καθημερινών μοναδικών αντικειμένων από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, που διέπονται από πρωτοτυπία και ποιητικό οίστρο. «Οι δημιουργίες μου είναι το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού τέχνης και design. Η απόλυτη φροντίδα για τις λεπτομέρειες, η επίπονη αναζήτηση για την αρμονία των σχημάτων και το ποιητικό ύφος χαρακτηρίζουν τα έργα μου. Μία από τις προτεραιότητες της δουλειάς μου είναι η αναζήτηση της εκφραστικής γλώσσας των αντικειμένων, η οποία μπορεί να γοητεύει τους ανθρώπους, προκαλώντας συναισθήματα» Elena Salmistraro.

Αποκτήστε τη συλλογή: https://livingzin.gr/?s=holyhedrics&post_type=product

 

The Classic Riess

Share:

Κάθε εμαγιέ σκεύος της Riess παράγεται χειροποίητα στο εργοστάσιό της στην Αυστρία. Οι φυσικές ορυκτές πρώτες ύλες: χαλαζίας, άργιλος, άστριος, σόδα και ποτάσα τήκονται σε φούρνους περίπου στους 1200°C. Η υγρή μάζα στερεοποιείται, αλέθεται και αναμιγνύεται με χρωστικές και νερό. Αυτό είναι το λεγόμενο σμάλτο. Τα μεταλλικά σκεύη βυθίζονται στο σμάλτο και στεγνώνουν. Κατόπιν ψήνονται σε θερμοκρασία 850°C. Σε όλα τα στάδια παραγωγής τηρούνται τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της European Enamel Authority. Η τεχνική της επισμάλτωσης ξεκίνησε στην τέχνη της κοσμηματοποιίας στον μινωικό και μυκηναϊκό πολιτισμό και έκτοτε εξαπλώθηκε σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Η Riess είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με βαθιές ρίζες που ανάγονται στο μακρινό 1550, τότε που ξεκίνησε η σφυρηλάτηση σκευών μαγειρικής στην Αυστρία. Από το 1922 κατασκευάζει επισμαλτωμένα (εμαγιέ) σκεύη με χειροποίητη διαδικασία παραγωγής και μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Η ποιότητα των προϊόντων της θεωρείται κορυφαία παγκοσμίως, καθιστώντας την Riess δημοφιλή σε απαιτητικές αγορές, όπως της Ιαπωνίας, της Κορέας, της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, αλλά και πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Η εταιρεία αντλεί ενέργεια από δικό της υδροηλεκτρικό σταθμό, επιτυγχάνοντας ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα (CO2), ενώ το εργοστάσιό της στο Ybbsitz της Αυστρίας είναι ανοιχτό για επίσκεψη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Απόκτησε τα εδώ:

https://livingzin.gr/brand/riess/

Heritage – Pip Studio

Share:

Από το 2007 η Pip Studio έχει παρασύρει το κοινό της σε ένα απίστευτο ταξίδι ιστοριών και εμπνεύσεων. H συλλογή Heritage αποτίει φόρο τιμής στους προγόνους της Pip, ιδρύτριας της εταιρείας, και στις πολύχρωμες ιστορίες της ζωής αυτών, ενώνοντας δυο κόσμους: Την μυστικιστική Ανατολή με την αστική Δύση. Μαγευτικά τοπία με φοίνικες, εξωτικές πεταλούδες και τον απέραντο τυρκουάζ ωκεανό της Ινδονησίας, συνιστούν αναμνήσεις από την ζωή του παππού της Pip που εργαζόταν ως επικεφαλής του τοπικού ταχυδρομείου. Παραδοσιακές ενδυμασίες με όμορφα υφαντά και λεπτομέρειες όπως η χρυσή βελόνα και το ψαλίδι που απεικονίζονται, αναδεικνύουν την παράδοση της νοτιοδυτικής ακτής της Ολλανδίας, μέρος στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της Pip. H Heritage αποτελεί μια προσεκτικά σχεδιασμένη συλλογή με πολλές κρυμμένες ιστορίες, που όσο πιο προσεκτικά την κοιτάξετε, τόσα περισσότερα θα ανακαλύψετε για την κληρονομιά της οικογένειας.

Αποκτήστε την σειρά:  https://livingzin.gr/?s=heritage&post_type=product

 

 

Winter Wonderland – PIP STUDIO

Share:

Η συλλογή Winter Wonderland περιβάλλει με θαλπωρή τις κρύες ημέρες και νύχτες του Χειμώνα. Οι ζεστές αποχρώσεις του πράσινου σε συνδυασμό με την εορταστική διακόσμηση με μούρα, βελανίδια, εποχιακά λουλούδια και φυτά που κρύβουν χαριτωμένα σκιουράκια και πουλιά, σκορπούν μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας και προσμονής. Οι χρυσές λεπτομέρειες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι διακόσμησης της εταιρείας που προσδίδει πολυτελή αίσθηση και προσθέτει στην περιρρέουσα μαγεία των εορτών μια δόση παραμυθιού και παιδικής αθωότητας.

Coming Soon:

www.livingzin.gr

100 Years Collection – Alessi

Share:

Η Alessi, εορτάζοντας το 2021 την συμπλήρωση των 100 χρόνων λειτουργίας της, αναβιώνει την συλλογή Twergi η οποία στηρίχθηκε στην μακρά παράδοση επεξεργασίας του ξύλου στον τόρνο. Πολλοί ταλαντούχοι σχεδιαστές, όπως ο Ettore Sottsass, ο Kuno Prey και ο Andrea Branzi, γοητεύτηκαν από την απλότητα του εργαλείου και σχεδίασαν διάφορα πρωτότυπα ξύλινα προϊόντα. Το όνομα Twergi σημαίνει ξωτικό-καλικάντζαρος και προέρχεται από την διάλεκτο που ομιλείται στις κοιλάδες της βορείου Ιταλίας, όπου βρίσκεται η έδρα της Alessi. Κατά την παράδοση ο Twergi δίδαξε στους ανθρώπους -μεταξύ άλλων- πως να χρησιμοποιούν το ξύλο και άλλους φυσικούς πόρους. Η ομώνυμη συλλογή περιλαμβάνει πρακτικά αξεσουάρ κουζίνας: μύλους μπαχαρικών, ανοιχτήρια και τιρμπουσόν, βάζα αποθήκευσης και άλλα καθημερινά μοναδικά αντικείμενα κατασκευασμένα από ξύλο με πιστοποίηση FSC® σε ασυνήθιστα γλυπτά γεωμετρικά σχήματα και φωτεινά χρώματα.

Αποκτήστε τα : https://livingzin.gr/product-category/summertimes/?swoof=1&product_cat=100-years-alessi&really_curr_tax=6912-product_cat

New Collection – Easter 2021 – Baden

Share:

Η ανοιξιάτικη και πασχαλινή συλλογή της Baden έρχεται για να κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της εποχιακής διακόσμησης.

Υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, ύφασμα και γυαλί δίνουν μορφή σε ιδιαίτερες χειροποίητες διακοσμήσεις, συμπληρώνοντας τις εορταστικές στιγμές σας και προσθέτοντας στον χώρο σας μοναδικά αντικείμενα με άποψη, αλλά πρωτίστως με χαρούμενη διάθεση.

Η Baden είναι μια οικογενειακή εταιρεία που παράγει ιδιαίτερες χειροποίητες συλλογές ειδών διακόσμησης. Δραστηριοποιείται στον κλάδο για περισσότερα από 60 χρόνια με τις εποχιακές και εορταστικές συλλογές της να ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την αισθητική και την ποιότητά τους. Συνεργάζεται αποκλειστικά με δικούς της σχεδιαστές και κατασκευάζει τα προϊόντα της στις εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στην Γερμανία, αναλαμβάνοντας έτσι εξ ολοκλήρου την παραγωγή αυτών κι εξασφαλίζοντας την ποιότητα και το design που ακολουθούν την μακροχρόνια φήμη της εταιρείας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://livingzin.gr/product-category/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/?swoof=1&brand=baden&really_curr_tax=91-product_cat

 

New Collection – Love Birds – PIP STUDIO

Share:

Η Ολλανδική εταιρεία Pip Studio παρουσιάζει τη νέα συλλογή Love Birds και αναμφισβήτητα κατακτά τις εντυπώσεις.

Διακοσμημένη με το σχεδιαστικό μοτίβο Love Birds που έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον χαριτωμένο Κοκκινολαίμη σε ανάγλυφη μορφή, με λαμπερά χρώματα και χρυσές λεπτομέρειες, η συλλογή δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο τραπέζι με καθημερινά μοναδικά αντικείμενα που ομορφαίνουν την ζωή μας, ντύνοντας την κάθε στιγμή με χρώμα και αισιοδοξία.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ και αποκτήστε τα σύντομα!

PIP STUDIO – Happy products for happy people!

Livingzin.gr

Coming soon!!!

 

Tierra – Guzzini

Share:

Η συλλογή Tierra σχεδιάστηκε από τους Pio & Tito Toso και αποτελεί μια επανάσταση στην γοητεία και το στυλ, εκφράζοντας όλη την τεχνογνωσία της Guzzini, μιας εταιρείας που θεωρείται πρωτοπόρος στην επεξεργασία και παραγωγή χρηστικών αντικειμένων από συνθετικές ύλες. Ακόμα περισσότερο τώρα, που η ανάγκη προστασίας και διατήρησης του περιβάλλοντος είναι επιτακτική, δημιουργεί όμορφα αντικείμενα για το τραπέζι από πλήρως ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά με αναβαθμισμένες λειτουργικές επιδόσεις με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ο σχεδιασμός της σειράς Tierra ανακαλεί κεραμικά από τροχό: οι κυκλικές διακοσμήσεις, σκόπιμα ανώμαλες ανάλογα με το μέγεθος του αντικειμένου, παρέχουν μια πραγματικά ελκυστική χειροποίητη εμφάνιση.

Περισσότερα:

https://livingzin.gr/?s=tierra&post_type=product

Deco Collection-T&G

Share:

Η συλλογή Deco της T&G περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σειρά καθημερινών μοναδικών αντικειμένων κουζίνας με σοφιστικέ σχεδιασμό που αντλεί επιρροές από την Art Deco της δεκαετίας του 1920. Το σκούρο ξύλο της ακακίας, οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές και οι διακριτικές λεπτομέρειες χρυσού αποπνέουν μια συγκρατημένη αίσθηση πολυτέλειας, που θα ανανεώσει την διάθεσή σας.

Η T&G είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1975 στο Bristol του Ηνωμένου Βασιλείου με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή ποιοτικών χρηστικών αντικειμένων οικιακής χρήσεως, που αντέχουν στις απαιτήσεις της πραγματικής ζωής. Με έμφαση στην ποιότητα, αλλά και την οικολογία, η T&G είναι από τις πρώτες εταιρείες με πιστοποίηση FSC® για την αειφόρο διαχείριση των δασών, παράγοντας εκτός από ποιοτικά, κυρίως “ηθικά προϊόντα”, αλλά και συνεισφέροντας με μέρος του κέρδους της στον αγώνα για την διατήρηση των πόρων του πλανήτη μας και την σωτηρία των Ωκεανών. Χρησιμοποιώντας φελλό και ξύλο προερχόμενα από ελεγχόμενες καλλιέργειες, η T&G συμπληρώνει μια πλήρη γκάμα από υψηλής ποιότητας προϊόντα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

Αποκτήστε τα:

https://livingzin.gr/?s=deco+&post_type=product

 

 

preloader